Меган Маркъл и роклята, за която всички говорят

Херцогинята на Съсекс рециклира модел на Каролила Ерера.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 октомври 2024

Фотография: Profimedia

Рядко можем да видим известните дами да носят един тоалет повече от два пъти. Затова и когато се случи подобно нещо, е истинско събитие. Именно в такова се превърна появата на Меган Маркъл с тоалет, който е носила през 2021 г.

Херцогинята на Съсекс се появи изненадващо на гала вечерта на Детската болница 2024 в Лос Анджелис, която отдаде почит на своите пациенти и педиатрични работници. "Работата, която вършат, е извънземна", заяви Маркъл. "От моята гледна точка като майка, няма човек, който иска да попадне на подобно място. Но ако се случи, най-доброто място в света, на което бихте могли да отидете, е Детската болница в Лос Анджелис."

Меган Маркъл

На събитието Mаркъл се появи с бляскава червена рокля от Carolina Herrera, която тя носи преди три години на гала вечерта на Деня на ветераните в музея Intrepid в Ню Йорк. Оригиналната визия на роклята е в комплект с дълъг широк шлейф, прикрепен на талията. За да придаде на роклята свежо усещане за това събитие, Меган бе махнала шлейфа. Тя бе съчетала тоалета с минимални бижута и подходящи червени сатенени сандали.

Меган Маркъл

Това не е първият път, в който херцогинята избира да рециклира тоалет от собствения си гардероб. По-рано тази година, например, тя отново облече жълтата рокля на Carolina Herrera, която носеше в деня, в който обяви бременността си с принцеса Лилибет през 2021 г. Също така често поссяга към палтата Sentaler или роклите на Stella McCartney и Aritzia, доказвайки за пореден път, че ако павилно инвестирате в непреходни тоалети, то може даги носите отново и отново. Това се отнася и при официалните тоалети в случаите, в които може да промените силуета и визията да придобие съвсем различен облик.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA