С какво да съчетаем дамските обувки New Balance?

Ася Иванова
Ася Иванова 14 октомври 2024

Фотография: Pixabay.com; Instagram

Ако се чудите какво е общото между големите звезди и нас самите, то това е любовта към маратоните New Balance. Именно това ги прави и една от най-търсените марки спортни обувки в момента. Според тенденциите в Google, интересът към търсенето на марката е достигнал рекордно ниво през 2024 г.

Комфортът и уникалният им външен вид ги правят топ избор не само сред активно спортуващите, но и сред дамите в тяхното забързано ежедневие. Това ги прави и страхотен избор в съчетаването им с различен тип облекло, което отговаря на всеки стил.

new balance

Небрежен шик

Маратонките New Balance внасят спортна нотка в едно ежедневно стилно облекло. Те са идеалното решение за дните, когато искате да ви е удобно, но и да изглеждате елегантно. За целта съчетайте спортни обувки с черни дънки и класическа риза с чанта, която да държите под ръка.

Може да заложите и на класически тренчкот с маратонки New Balance obuvki.bg, за да постигнете модерен външен вид. Бяла тениска и черен панталон са класическата основа, с която няма как да сбъркате. Добавете и ярка зелена чанта, с която да придадете игрив привкус на визията си. Тази комбинация ще направи ежедневния стил да изглежда безпроблемно шик, независимо дали сте на разходка из града или отивате на обяд.

Друго предложение за небрежен шик е да заложите на сиво палто с тъмни панталони и суичър, съчетани с маратонки New Balance за допълнителна нотка модерност. Тази визия демонстрира актуалната в момента тенденция на съчетаване на различни нюанси и текстури. Това е чудесен пример за това как да запазите едноцветното облекло динамично.

new balance

Смел избор

Ако искате по-смела визия за вечер навън, но без да рискувате комфорта си, то може да съчетаете дамски маратонки New Balance с дънкова пола, изрязано черно кожено яке и лъскава чанта. За среща на по питие с момичетата пък заложете на сив панталон с подходяща жилетка, които създават изискана и удобна визия. Нека панталоните са пристегнати в талията с колан за нотка повече изтънченост.

Ако искате да се заявите пред света, то не се притеснявайте да съчетаете къси деним панталонки, блейзър и маратонки. Тази визия е идеална, когато искате да съчетаете елегантното с ежедневното, но едновременно с това да се почувствате по-уверени от всякога.

new balance

Спортна визия

Спортната идилия продължава с комбинацията на бели панталонки с риза. Маратонките придават на визията атлетичен привкус. Черните акценти, идващи от слънчевите очила и ръчния часовник добавят контраст, а спортните обувки обещават комфорт за всяко приключение.

Ако  ще излизате на спортна вечер с гаджето и неговите приятели, то може да заложите на така актуалния уличен стил с университетско яке и класически дънки с висока талия, съчетани с модерните New Balance. Комбинацията от винтидж визия с модерни обувки създава една страхотна комбинация. Ако добавите и готини слънчеви очила, цялостния ви облик ще излъчва увереност.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA