"Дедпул & Върколака" връхлитат в кината, спечелeте страхотни награди от филма още сега

Тази седмица ще станем свидетели на историята, докато тя се пише.

22 юли 2024

Фотография: Форум Филм България

Дългоочакваният Дедпул & Върколака събира на едно място двама от най-култовите комиксови герои на нашето време в изключително забавен и рушащ всякакви граници киноспектакъл, който завинаги променя "малката киновселена" на Марвел.

Дедпул & Върколака

На големия екран ще видим експлозивни схватки, епични сцени на забавен каданс, тонове остроумни закачки, метакоментари, препратки, кървави моменти и, разбира се, много от неподправената химия между Райън Рейнолдс и Хю Джакман.

Агентите от бюрократичната организация TVA, която съществува извън времето и пространството, измъкват Уейд Уилсън от мирното му съществуване и го пращат на мисия, която ще разтърси познатата Вселена. За да спаси света, Дедпул трябва да открие съкрушена и незаинтересована от нищо версия на Върколака и да го убеди да се присъедини към него. Нещо, което звучи далеч по-лесно и възможно, отколкото изглежда и всъщност е.

Дедпул & Върколака

Дни преди голямата премиера GRAZIA и Форум Филм България ще зарадват двама от вас с оригинални награди от филма - комплект тениска, гривна и чифт чорапи или тефтер, гривна и чифт чорапи.

Играта и всички условия ще откриете в нашата официална Facebook страница, крайният срок за участие е 25.07 включително. Победителите ще изтеглим и обявим след 09:30 ч. още на следващия ден.

Дедпул & Върколака променят всичко - от 24 юли, в кината на 3D, 4DX и IMAX 3D.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA