Декстър се заръща с нови убийства

Предисторията на хитовия сериал ще е налична в стрийминг платформата SkyShowtime.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 юли 2024

Фотография: Paramount+Showtime

Любимият ни сериен убиец - Декстър, се завръща. Този път ще видим предисторията му, която ще бъде разказана в новия оригинален драматичен сериал Dexter: Original Sin.

Историята се развива 15 години преди първата среща на зрителите с Декстър в хитовия сериал Dexter. Този нов трилър от 10 епизода ще проследи любимия сериен убиец на Америка по време на... обучението му.

Също така бе обявен и актьорският състав на сериала Dexter: Original Sin. Патрик Гибсън (Shadow and Bone) ще влезе в главната роля на Декстър Морган, носителят на Golden Globe Крисчън Слейтър (Mr. Robot) ще играе Хари Морган, доведеният баща на Декстър и детектив от отдел "Убийства". Моли Браун (Senior Year) ще видим в ролята на по-малката сестра на Декстър – Дебра Морган. Патрик Демпси също ще се присъедини към актьорския състав като редовен участник в сериала и ще играе Аарон Спенсър, капитан на отдел "Убийства" в Маями, който има десетилетна връзка с Хари Морган (Слейтър). Сара Мишел Гелар се присъединява към актьорския състав като гост-звезда в ролята на Таня Мартин, началник на криминалистите в полицейското управление на Маями Метро и нов шеф на Декстър Морган. Номинираният за награда Emmy Клайд Филипс (Dexter, Nurse Jackie) се завръща като шоурънър и изпълнителен продуцент.

Dexter

Действието се развива през 1991 г. в Маями и сериалът Dexter: Original Sin проследява Декстър (Гибсън) по пътя на превръщането му от студент в сериен убиец, чиято цел е отмъщение. Когато вече не е в състояние да потиска жаждата си за кръв, Декстър трябва да се научи да овладява мрачната си страна. Следвайки напътствията на баща си, Хари (Слейтър), той приема код, създаден за него, който да му помага да открива и убива хора, които заслужават да бъдат премахнати от обществото, без да попадат в полезрението на правоприлагащите органи. Това начинание обаче се оказва изпълнено с много предизвикателства за младия Декстър, когато започва стаж в криминалния отдел на полицията в Маями.

Изпълнителен продуцент на Dexter: Original Sin е Клайд Филипс, а продуценти са Showtime Studios и Counterpart Studios. Сред изпълнителните продуценти са също така и Скот Рейнолдс (Jessica Jones), Майкъл С. Хол (Dexter), Мери Леа Сътън (Resident Evil), Тони Ернандес (Emily In Paris) и Лили Бърнс (Russian Doll). Продуцент на сериала е Робърт Лойд Луис (The Lincoln Lawyer). Изпълнителен продуцент и режисьор е Майкъл Леман (Heathers), който отново обединява сили със Слейтър.

За Showtime Studios творческото развитие на сериала е под ръководството на Гари Ливайн и Уроодж Шариф, а супервайзър на продукцията е Тара Пауър. Сериалът се разпространява от Paramount Global Content Distribution, а ние ще имаме възможност да го гледаме в стрийминг платформата SkyShowtime.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA