Отправете се на разтърсващо пътуване с Блейк Лайвли и "Никога повече" и спечелете страхотни награди

Премиерата на лентата ще бъде на 9 август само в кината.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 август 2024

Фотография: Форум филм

От 9 август се гответе да се отправите на разтърсващо и емоционално пътуване с Блейк Лайвли и дългоочакваната романтична драма по едноименния бестселър на Колийн Хувър - Никога повече.

Освен Лайвли, в другата главна роля ще видим и Джъстин Балдони. Това е първата киноадаптация на противоречивата книга, която предизвика бурни реакции заради безкомпромисното и проницателно представяне на домашното насилие и силата на жертвите му, и обещава суров и автентичен портрет на любовта, саможертвата и себепознанието.

Никога повече - филм

В Никога повече се запознаваме с Лили Блум (Лайвли) – борбена млада жена, решена да си проправи нов път и да започне живота си отначало в Бостън въпреки сенките на миналото. Стремежът на Лили да започне собствен бизнес се преплита със съдбата, когато тя среща харизматичния неврохирург Райл Кинкейд (Балдони). Между двамата се разпалва страстна любовна връзка, но със задълбочаването на отношенията им героинята открива отражението на проблемната история на родителите ѝ в собствения си романс. Точно когато Лили си мисли, че е намерила щастието, което търси, миналото чука на вратата под формата на първата ѝ любов – Атлас Кориган (Брандън Скленар). Докато старите емоции се появяват отново, а противоречивите чувства бушуват, тя трябва да отговори на най-важния въпрос "По-лесно ли е да останеш или да си тръгнеш?".

Никога повече - филм

Режисьор е Джъстин Балдони (Непорочната Джейн, На пет стъпки от теб), а продуценти са Алекс Сакс, Джейми Хийт и Кристи Хол. Във филма участват Блейк Лайвли (Клюкарката, Вечната Аделайн, Опасни води), Джъстин Балдони, Джени Слейт, Хасан Минхадж, Ейми Мортън и Брандън Скленар. По сценарий на Кристи Хол, базиран на книгата на Колийн Хувър.

С приятелите ни от Форум Филм България сме решили да зарадваме трима от вас с оригинална награда - едноименната книга "Никога повече".

Никога повече - филм

Никога повече - филм

Играта и всички условия ще откриете в нашата официална Facebook страница, крайният срок за участие е 08.08. включително. Победителите ще изтеглим и обявим след 09:30 ч. още на следващия ден.

Сблъскваме се с болезнени истини с Никога повече от 9 август само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA