
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
За блата: 1/2 ч.ч. сурови бадеми / 2 с.л. кокосово масло / 1 ч.ч. кашу
За крема: 500 мл. кокосова сметана / 100 мл. кленов сироп / 50 г какао на прах / 300 гр. ягоди или друг любим плод
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Накиснете ядките във вода и оставете да престоят за около час. След това ги сложете в блендер, заедно с кокосовото масло и пасирайте, докато се получи гъста смес.

2. Извадете сместа и я оформете като блат на дъното на съда, в който ще сложите тортата си.
3. Разбийте сметаната заедно с кленовия сироп, а след това добавете и какаото, използвайки миксер на по-бавни обороти.
4. Поставете крема върху блата от ядките и украсете с ягоди или други плодове, които обичате или имате подръка.
5. Покрийте вече готовата торта с фолио и оставете във фризера за поне 4 часа. Най-добре е да предстои в хладилника една вечер, но ще ви разберем, ако нямате търпение да я пробвате.