
Предполагаме, че не сте пропуснали експертната ни селекция от три вида вкусни и лесни за направа коледни сладки. Към нея добавяме и тези, в които вече сме искрено влюбени! Повярвайте ни, вие също ще се поддадете на изкушението, веднъж усетили аромата от фурната.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
• 3 яйца • 270 г захар • 180 г течен шоколад • 300 г смлени бадеми • 8 с.л. брашно • пудра захар

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Разбийте яйцата и захарта за около 5 минути.
2. Разтопете шоколада до пълна гладкост и след като се охлади, добавете към яйчената смес.
3. Добавете смлените бадеми и разбъркайте добре, веднага след това сложете брашното.
4. Оформете топки с размер на орех и оваляйте в пудра захар.
5. Оставете готовите сладки на стайна температура за 3-4 часа, след това печете в предварително загрята на 250 градуса фурна за около 4 минути.