
Ако обичате сладки картофи и ги приготвяте повече от веднъж годишно, то сигурно изпитвате желание да им подарите ароматен update. Ние го правим вместо вас.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
• сладки картофи • 4 с.л. зехтин • 1 ч.л. кимион • 1/2 ч.л. риган • 1 ч.л. босилек • 1/2 ч.л. сладък червен пипер • моцарела
• 1/2 ч.ч. хумус • сокът от 1 лимон • 3 скилидки чесън, нарязани ситно • зехтин • сол • черен пипер • 150 г цедено мляко
ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПИЛЕТО С МЛЯКО, ГРАДИНСКИ ЧАЙ И ЦИТРУСИ НА КОРТНИ КОКС

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Нарежете сладките картофи на равни лентички, подправете с всички изброени подправки.
2. Залейте със зехтин и печете в предварително загрята на 190 градуса фурна за около 15 минути. Или до постигането на желания загар. Поръсете с моцарела.
3. Съставките за соса смесвате заедно в купа и използвате за готовите картофи.