
Сигурни сме, че по-голямата част от продуктите имате някъде из рафтовете на хладилника. Набавете останалите и да действаме.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
• телешка кайма • сол • черен пипер • други подправки по желание • чесън и лук
• 2 с.л. доматено пюре • 300 г чедър • 1 лайм • 200 г боб • зеленчуци по желание • питки за тортила • заквасена сметана с малко майонеза, горчица и чесън
ОЩЕ ОТ GRAZIA: 5 TIKTOK РЕЦЕПТИ, КОИТО ДА ПРОБВАТЕ ТОЗИ УИКЕНД

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Овкусете телешката кайма с подправките и оставете да престои за поне 20 минути.
2. В голям тиган запържете чесъна и лука, заедно с каймата за около 5 минути. Може и повече, ако предпочитате месото по-скоро well-done.
3. Добавете доматеното пюре, боба и дребно нарязаните зеленчуци. Гответе на средна температура за още толкова време и свалете от котлона.
4. Поставете тортилата в тигана. Сложете каймата и парчетата чедър. Сгънете и запържете леко от двете страни, докато сиренето се разтопи.
5. Сервирайте с резенчета лайм и соса от заквасена сметана.