Лиса от Blackpink e новият посланик на Louis Vuitton

Екипът на френската модна марка я избира заради креативността й в музиката и в модата.

Ася Иванова
Ася Иванова 24 юли 2024

Певицата Лиса от k-pop бандата Blackpink бе обявена за най-новия посланик на емблематичната френска луксозна марка Louis Vuitton. И партньорството им не е особена изненада, имайки предвид вече установеното присъствие на Лиса в света на модата.

"Много съм развълнуван да приветствам Лиса като посланик на модната къща. Тя има дързък дух и харизма, които намирам за невероятно завладяващи. Тя е толкова смела и креативна с музиката си, колкото и с модата, и е привилегия да я придружавам в това пътуване," споделя артистичният директор на дамското облекло на Louis Vuitton - Никола Гескиер, който е изключително впечатлен от нейния безстрашен дух и неустоим чар.

Заедно с новината, френската марка сподели елегантна нова фотосесия, в което певицата позира с характерния за Louis Vuitton куфар с монограм, чисто бяло яке по поръчка и дънкови панталони, които демонстрират нейния безпогрешен шик. Това не е единственият флирт на Лиса с модата. Тя също така е лице на Bulgari, а отскоро грее и в кампания на Kith.

Междувременно стана ясно, че момичетата от Blackpink ще се съберат отново за световно турне през 2025 г. Завръщането ще отбележи първия път, когато четирите изпълнителки ще бъдат заедно като група от края на 2023 г. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA