Премиум качество - преглед на най-добрите марки

Брандовете, с които няма да сбъркате в избора си за коледни подаръци.

Ася Иванова
Ася Иванова 24 септември 2024

​Фотография: Pexels.com; PR

В навечерието на Коледните празници всички искаме да изненадаме любим човек или приятел с нещо наистина специално.

От Grazia вярваме, че всеки един от нас заслужава да се чувства като единствен и неповторим на света и идеалният подарък прави това постижимо. А ако заложим на премиум качеството на най-добрите марки, успехът ни е гарантиран. Защото при висококачествения продукт дизайнът, цветовете, дори размера са преценени в перфектна хармония. Продуктите не изглеждат по никакъв начин евтини и носят посланието на човекa, за който са насочени, че той ни е най-скъп на света. Затова ние се доверяваме на няколко бранда, с които няма как да сбъркаме в избора си на коледни подаръци.

Tommy Hilfiger

Няма как да сбъркаме един аксесоар или тоалет на Tommy Hilfiger – всичко е декорирано с емблематичното лого в бяло, червено и тъмносиньо. Облеклото на марката се характеризира преди всичко с универсалност и безвремие и е предназначено за съвременните стилни хора. Модните предложения са комбинация от свободен шик и стил и с тях може да се чувствате прекрасно независимо къде се намирате и в кое време на деня. Моделите на TH се ценят в цял свят заради високото качество на изработка, оригиналния дизайн и приемливата цена. Те са любими на бизнесмени, известни политици, прочути актьори и изявени личности, които носят гордо Tommy Hilfiger.

tommy hilfiger

Затова и ако изберете елегантността и удобството на пуловер или суитчер за мъжа, и рокля за една дама, то няма да сбъркате. Ако пък предпочитате да заложите на непреходните аксесоари, то една топла шапка в комплект с шал и стилно портмоне, са идеалният избор.

Pinko

Ако предпочитате да сте по-смели във визията си, то Pinko е вашата марка. Луксозният италиански бранд, познат навсякъде по света, предлага оригинални кройки, внимателно избрани детайли, смел стил и елегантност за всяка дама, която иска да се отличи. Марката предлага на своите клиенти модерен стил в съответствие със съвременните тенденции.

pinko

За да зарадвате своята любима жена или близка приятелка, може да заложите на страхотна чанта в свеж розов цвят, която ще накара дори най-семплата визия да изпъкне. Ако пък искате да бъдете още по-оригинални със своя дар, то смело заложете на пухкаво яке в същия цвят. С елегантна рокля също няма да сбъркате.

Michael Kors

Качеството и стилът са емблема за Michael Kors - един от най-известните и уважавани американски дизайнери. Той е известен не само с уникалните си колекции от облекла, но преди всичко с висококачествени аксесоари от линиите Michael Kors Collection и MICHAEL Michael Kors. Слънчевите очила, чанти, колани, обувки и други аксесоари на марката, се наслаждават на безбройната популярност сред жените по света от години.

Независимо дали се обличате за официален повод или по-небрежно за уикендите, Michael Kors има перфектната визия за вас. От палта и панталони до ризи и аксесоари, това са основните елементи, които всеки стилна жена трябва да има в гардероба си и са идеалният подарък за Коледа.

Swarovski

Ако се стремите към ефектна визия, посредством аксесоари, тип бижу, то Swarovski е идеалният избор. Австрийският бранд специализира в бижута, фигурки с кристали и обработка на синтетични и скъпоценни камъци. Основана е през 1895 г. от Даниел Сваровски, който е роден на територията на съвременна западна Чехия в семейството на майстор-стъклар. Днес, марката притежава музей в Австрия. Това е второто най-посещавано от туристи място.

swarovski

Заради своя блясък, елегантност и уникален почерк, Swarovski е идеалното решение за вашия коледен подарък. Разнообразният асортимент от бижута и аксесоари за мъже, жени и деца, създадени от първокласни материали и по патентовани технологии, позволява да обогатите живота им с ярки цветове и светлина.

Karl Lagerfeld

Германският дизайнер Карл Лагерфелд е емблема в света на модата. Дизайнерът е известен със  своята ексцентричност и творчески талант и до днес част от неговите визии присъстват в колекциите на неговите наследници. Неговите модели се отличават с изразителност и значително чувство за хумор. Продуктите на Karl Lagerfeld са интелигентни и секси и включват дрехи, обувки, чанти и аксесоари, носещи уникалния почерк на бранда. Затова и той е идеален за дамите и господата, които ценят не само качеството на дизайна, елегантността и уникалната визия, но и държат да се отличават. Защото с Karl Lagerfeld няма как да останете незабелязани.

karl lagerfeld

Този сезон може да заложите на риза или риза-рокля с емблематичната за марката и дизайнера голяма панделка отпред, или на аксесоар с лика на самия Карл или на любимия му котарак Шупет.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA