
Понякога най-неочакваните рецепти може да се окажат онези, към които посягате отново и отново. Като тази крем супа от кестени.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
• 3 с.л. масло • 1 глава лук • 2 моркова • 6 ч.ч. зеленчуков бульон • около 400 г сварени и обелени кестени • мащерка и други подправки • 1/3 ч.ч. прясно мляко
ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАПЕЧЕН КАМЕМБЕР С РОЗМАРИН И ЯДКИ

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Разтопете маслото и гответе с лука и морковите за около 10 минути, до омекването им.
2. Прибавете зеленчуковия бульон, кестените и мащерката.
3. След като заври, намалете котлона и оставете за 20 до 25 минути.
4. Охлаждането продължава 10 минути. После пасирайте с прясното мляко до постигане на напълно хомогенна смес.
5. Може да сервирате с бекон, крутони и още подправки. Готови сте!